Zöld Jövő hírlevél 2021. április

Nyomtatóra optimalizált verzió, nyomtatás.

Kedves Barátunk,

A korábbi terveknek megfelelően meghirdettük a május 27-i felsőtagozatos környezeti terepversenyt a Kamaraerdő – Tétényi-fennsík kombinációval. Reméljük lesz kellő nevezés, és várjuk az önkéntes segítőket is az előkészületben és a lebonyolításban.
Elindítjuk fennsík programjainkat is, első idei sétánkat Gergely Attila botanikussal május 8-án szombaton délelőtt tartjuk, találkozó 9-kor a tanösvény indító nagytáblájánál. Érintjük a tanösvényt és felmegyünk a felső területekre is.
Május 15-én kaszáljuk az addigra várhatóan feljövő lósóskát a Kamaraerdő menti volt hizlaldai területen. Nagy mennyiség már nincs, de lehet csatlakozni. 9-kor találkozunk a Fitolandnál.
Ide kapcsolódik, hogy a korábban jelzett részvételi költségvetési projekt javaslat nyert a szavazáson, így annak keretében önkormányzati közreműködéssel megtisztul a Csúcs utca, Fennsík utca térségében lévő gyepes terület, így remény lehet az értékes élőhelyek megőrzésére,
Javasoljuk az online összejöveteli forma folytatását, május 5-én szerda este 6-kor a google meet-en találkozunk:

https://meet.google.com/uxo-uhwc-siw

erre a linkre csatlakozva, mikrofon, esetleg kamera bekapcsolásával tudnak a megbeszéléshez kapcsolódni. Az aktuális témákat beszéljük meg, várjuk javaslataikat további témákra, aktivitásokra.
Közgyűlést is kell tartsunk majd május folyamán a 2020-as dokumentumok elfogadására, ugyancsak online formában.
Üdvözlettel,

Mészáros Péter

2021. április 28. szerda

 • Loading Quotes...
 • Zöld kitekintés

  Levegõminõségi elõrejelzés
  Zöld könyvek,
  kiadványok

  Fitoland
  zöldek.lap
  zoldek.lap.hu
  Budafok-Tétény - cégek és apróhirdetés