Zöld Jövő hírlevél 2020. június

Nyomtatóra optimalizált verzió, nyomtatás.

Bp. 2020. június 3.
Kedves Barátunk,

Harmadik karantén hírlevél

Örömmel tájékoztatom, hogy megjelent a Tétényi-fennsík védettsége húsz évét, annak eredményeit összefoglaló kiadványunk, a Lepkék és Boroszlánok, a Tétényi–fennsík védelmének húsz éve. Digitálisan elérhető már honlapunkon: http://www.zoldjovo.hu/aktualis/lepkek-es-boroszlanok-a-tetenyi-fennsik-vedelmenek-husz-eve/
A kiadványt igyekszünk eljuttatni az érintettekhez, érdekeltekhez. Az önrészhez továbbra is kérjük hozzájárulásaikat, támogatásukat, kisebb vagy nagyobb adományokkal, megköszönve az eddigi támogatásokat.
A fennsík projekt nagyjából befejeződött az elmúlt hetekben. A felső területen a felhalmozott levágott anyag darálása, és a volt hizlaldai terület kaszálása történt meg. Sétákat bejárásokat a vírus helyzet javulásával tartunk, a nyáron, vagy ősszel.
Összejöttek az anyagok a Nagytétényi Embervédő Egyesület koordinálása mellett, a nagytétényi rehabilitáció 30 éve dokumentálása, a visszaemlékezések leírása, a korabeli, és későbbi dokumentumok összegyűjtése, digitalizálása, ügyében. A kártya pendrive majd elérhető lesz az érintettek számára, ill. nyomtatott verzió is készül. Ugyancsak elkészült a Zöld Jövő 30 évét áttekintő visszaemlékezés, kronológia, dokumentum gyűjtemény összeállítása is. Ezek digitális, honlapon való elérhetőségén és képekkel való kiegészítésén is dolgozunk, miután jelentős hivatkozás mellékletekkel rendelkező anyagról van szó, de akit érdekel, szívesen elküldjük az alapanyagot.
Üdvözlettel,

Mészáros Péter

2020. június 4. csütörtök

 • Loading Quotes...
 • Zöld kitekintés

  Levegõminõségi elõrejelzés
  Zöld könyvek,
  kiadványok

  Fitoland
  zöldek.lap
  zoldek.lap.hu
  Budafok-Tétény - cégek és apróhirdetés