Zöld Jövő Hírlevél 2019 június

Nyomtatóra optimalizált verzió, nyomtatás.

Kedves Barátunk,

Júniusi ülésünket előrehozva, május 28-án kedden tartjuk éves, közgyűlésünket, 18 órától a Cziffra Házban, Nagytétényi út 274. – 276. – a 33, 133e busszal a Petőfi Sándor utcáig, majd kissé előre sétálva, határozatképtelenség esetén ugyanazon napirendi pontokkal ismételt közgyűlést tartunk 18.30 órai kezdettel, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes. Kérjük tagjaink, támogatóink részvételét, javaslatait, aktivitását az eredményesség érdekében. Napirendi javaslat:
 Elnökségi beszámoló
 A 2018. évi számviteli beszámoló elfogadása
 Közhasznúsági melléklet elfogadása a 2018. évről
 2019. évi költségvetés tervezetének elfogadása
 Egyéb aktuális témák áttekintése. Várjuk ezekkel kapcsolatos javaslataikat, kezdeményezéseiket.

További programok:
Május 23-án du. 2-től tartjuk a hagyományos iskolai felsőtagozatos terepversenyt a Hárosi öböl mentén, ehhez még kérjük a segítők csatlakozását, az állomásokon, a Duna parton, majd a célban a Lovasklubban, kiértékelés, díjkiosztás. Az érdeklődőket is várjuk.

Fennsík sétát, bejárást tartunk június 1-én, szombaton Kecskés Ferenc biológus vezetésével, találkozó 9-kor a tanösvény indító táblájánál, Rókales u. a szoborpark után, aktuális értékek a vegetációban. A programhoz csatlakozik az MME is – Magyar Madártani Egyesület.

Számítunk részvételére, és javaslataira, közreműködésére.
Üdvözlettel,

2019. május 14. kedd

 • Loading Quotes...
 • Zöld kitekintés

  Levegõminõségi elõrejelzés
  Zöld könyvek,
  kiadványok

  Fitoland
  zöldek.lap
  zoldek.lap.hu
  Budafok-Tétény - cégek és apróhirdetés