Zöld Jövő Hírlevél 2015 november

Nyomtatóra optimalizált verzió, nyomtatás.

Kedves Barátunk,

Rövid összefoglaló az elmúlt időszakban történtekről, a további tervekről, eseményekről:

 Ha az esőnapon is, de sikeresen megtartottuk a felsőtagozatos környezeti terepverseny első fordulóját a nagytétényi Duna parton. Képes összefoglalóját már láthatják honlapunkon: http://www.zoldjovo.hu/aktualis/versenykiiras-keruleti-kornyezetvedelmi-csapatverseny-terepgyakorlat-a-nagytetenyi-duna-parton/ A második forduló: november 5. Hugonnay Vilma iskola 14.30-tól.
 Folyamatban vannak a Tétényi fennsíkon a 2015-16-os projekt munkálatai, a sarjak kaszálásával, és a bálványfa csoportok fúrásos injektálásos kezelésével előrehaladtunk. Ősszel, ill. télen majd akciónapokat is tartunk, az önkéntesek, segítők számára.
 További őszi, téli programjaink előkészítése folyamatban van, gondolunk itt fórumokra, kerekasztalokra. Terveink szerint december 2-án a megújuló energiák alkalmazásáról beszélünk, egy helyi vállalkozás képviselőjével, különös tekintettel a napenergia lehetőségeire. A későbbiekben, egy vízvédelmi, a felszín alatti vizek helyzetével foglalkozó előadást, konzultációt tervezünk.
 Következő összejövetelünket november 4-én szerdán 6-tól tartjuk a Cziffra Házban – Nagytétényi út 274-276., fő témánk az környezeti terepversennyel kapcsolatos további és teendők, számítunk részvételükre és javaslataikra, hozzájárulásukra, az őszi program tekintetében.

2015. október 29. csütörtök

 • Loading Quotes...
 • Zöld kitekintés

  Levegõminõségi elõrejelzés
  Zöld könyvek,
  kiadványok

  Fitoland
  zöldek.lap
  zoldek.lap.hu
  Budafok-Tétény - cégek és apróhirdetés