Zöld Jövő Hírlevél, 2014 január

Nyomtatóra optimalizált verzió, nyomtatás.

Kedves Barátunk,

Az elmúlt időszakban történtekről, a további tervekről, eseményekről:

 Jó hír, hogy megnyertük a Fővárosi Környezetvédelmi Alapnál a megpályázott összeget, – 1.770.000 Ft – melyet a Tétényi fennsík élőhelykezelésére, bemutatására használhatunk fel az év első négy hónapjában – + 590.000 Ft önrész -. Ennek keretében egy intenzív cserje ritkítási időszakot is tervezünk, az önkéntes napok mellett, egyhetes időtartammal, külső erőforrásokkal, gépekkel. Ezen túl várhatóan lesz az év elején ismét madártani akciónap, és bejárások havi gyakorisággal.
 Elkészült kártyanaptárunk, melyet igyekszünk eljuttatni tagjainknak, támogatóinknak, az érdeklődőknek.
 A december eleji összejövetelen tartott kerekasztalunk anyaga, „Tudjuk e, hogy mit iszunk?” Záray Professzor úr előadásával, már fent van honlapunkon, összefoglalóját csatoljuk.
 A decemberben változott elővárosi vasúti menetrendet ugyancsak láthatják honlapunkon.
 Az őszi, már a Cziffra Házban tartott három összejövetel körülményeinek anomáliáit egyeztettünk a Klauzálház, sőt a kerület vezetőivel, és a Cziffra ház képviselőivel, és várhatóan rendezettebb viszonyok között tarthatjuk meg további alkalmainkat.
 Az egyre lehetetlenebb feltételek miatt megszüntetjük postafiókunkat Nagytétényben, a levélforgalom amúgy is erősen lecsökkent, így az esetleges levelezést a képviselő címére kérjük majd a továbbiakban.
 Következő összejövetelünket, január 8-án szerda este 6-tól a Cziffra Házban tartjuk Nagytétényi út 274. – 276. – a 33, 133e busszal a Petőfi Sándor utcáig, majd kissé előre sétálva. Áttekintjük a 2013-as év főbb eseményeit, anyagait, képeit, esetleg egy vetített képes előadás formájában, majd a 2014-es munkaprogramot, tevékenységet beszéljük meg.
 Számítunk részvételükre és javaslataikra, hozzájárulásukra.

Üdvözlettel,

Mészáros Péter

2013. december 20. péntek

 • Loading Quotes...
 • Zöld kitekintés

  Levegõminõségi elõrejelzés
  Zöld könyvek,
  kiadványok

  Fitoland
  zöldek.lap
  zoldek.lap.hu
  Budafok-Tétény - cégek és apróhirdetés