Zöld Jövő hírlevél, 2013. október

Nyomtatóra optimalizált verzió, nyomtatás.

Kedves Barátunk,

Az elmúlt időszakban történtekről, a további tervekről, eseményekről:

 A TeSzedd idei akciónapját elmosta az eső. A következő szombatra már nem sikerült az iskolásokat és az önkénteseket mozgósítani, így a kemény maggal jártuk be a fennsík egyes zónáit, de a belső övezetben elszórt szemeteket is felszedve. Sajnos akadnak intenzív hajléktalan szemétbehordások, amikhez nagyobb kapacitás kellene. A Kamaraerdei úton a bejárati táblánál takarítottunk. A tanösvény elején szépen nyílik a homoki kikerics és a vetővirág.
 A Mobilitási Hét kapcsán két eseményt szerveztünk, a szeptember 21. szombat estén a fennsíkra és a nagytétényi Duna partra tartottunk kerékpáros bejárásokat, az iskolák ezekre sem mozdultak rá, de Palla Balázs ill. Ricsovics László vezetésével mindkét irányban volt néhány érdeklődő.
 A Főpolgármesteri Hivatallal levelezésben vagyunk, korábbi javaslataink, a nagytétényi Duna part védelme, a Herosz körüli területrendezések, és a természetvédelmi kezelések ellátása tekintetében. Ezeket majd feltesszük a honlapunkra.
 Részt vettünk a Harbor park déli részén, az élőgépes szennyvíztisztító mellett kialakított új park bemutatásán, ami jelentős részben elnökségi tagunk, Varga Zsuzsához kapcsolódik. Erről is készítünk egy képes beszámolót, amit honlapunkon láthatnak majd.
 Következő összejövetelünket, október 2-án szerda este 6-tól már az új nagytétényi Kulturális Központban tartjuk – Nagytétényi út 274. – 276. – a 33, 133e busszal a Petőfi Sándor utcáig, majd kissé előre sétálva. Események, fejlemények, dokumentumok, és várjuk javaslataikat a további őszi programokra, fórumok, kerekasztalok, bejárások.
 Számítunk részvételükre a programjainkon, és javaslataikra, hozzájárulásukra.

Üdvözlettel,

Mészáros Péter

2013. szeptember 24. kedd

 • Loading Quotes...
 • Zöld kitekintés

  Levegõminõségi elõrejelzés
  Zöld könyvek,
  kiadványok

  Fitoland
  zöldek.lap
  zoldek.lap.hu
  Budafok-Tétény - cégek és apróhirdetés