Zöld Jövő év végi hírlevél

Nyomtatóra optimalizált verzió, nyomtatás.

Kedves Barátunk,

Aktualitások, események, fejlemények, visszatekintések:

Áttekintés az elmúlt időszakban történtekről, további tervek, események:

 Rendes havi összejövetelünkön a 2012-es év főbb eseményeit, eredményeit tekintettük át, az összefoglalót csatoljuk, az majd alapja lesz a 2012-es közhasznúsági jelentésünknek.
 Elkészült 2013-as kártyanaptárunk, mely a tavaszi nagytétényi Duna part programot előrevetítve a nagytétényi horgászöböl képével jelentkezik.
 Megkaptuk az elmúlt évi SZJA 1%-os felajánlások eddig befutott összegét, 78 e.Ft-ot, köszönjük a támogatóknak, számítunk segítségükre a továbbiakban is, mert már sem a tavalyi, sem az idei NCA, NEA működési pályázaton nem nyertünk, úgy tűnik, a fent vázolt tevékenység manapság ama értékrendbe nem illik bele.
 Következő havi összejövetelünkön, január 2.-án szerda este 6-tól, a Klauzálházban, Nagytétényi út 31.-33. tartjuk. Áttekintjük a jövő évre vonatkozó fontosabb terveket, az Önök javaslatait is várjuk. Annak mindenképpen eleme lesz a tavaszi, a nagytétényi Duna part értékeit ismertető, a védelmet szorgalmazó akció sorozat, február folyamán ismét megtartjuk a Tétényi fennsíkon a MME-vel közös élőhely kezelési, és madártani akciónapot, egy szombaton.
 Számítunk részvételükre a programjainkon, és javaslataikra, hozzájárulásukra.

Ezúton is kívánunk tagjainknak, támogatóinknak, és valamennyi olvasónknak, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Eredményes, Fenntartható Újesztendőt!

Üdvözlettel,

Mészáros Péter

2012. december 17. hétfő

 • Loading Quotes...
 • Zöld kitekintés

  Levegõminõségi elõrejelzés
  Zöld könyvek,
  kiadványok

  Fitoland
  zöldek.lap
  zoldek.lap.hu
  Budafok-Tétény - cégek és apróhirdetés